Disclaimer

Deze voorwaarden zijn van toepassing op deze website (www.alles-in1.com), onderdeel van MyFind.

Door middel van het bezoeken van onze pagina gaat u akkoord met de volgende voorwaarden, indien u niet akkoord wilt of kan gaan met de onderstaande voorwaarden vragen wij u deze website te verlaten. Deze voorwaarden dienen ter bescherming van de rechten van www.alles-in1.com. Wij vragen uw uiterste aandacht bij het bestuderen van deze voorwaarden.

Met de toegang tot de website en het gebruiken van de diensten van deze website stemt u in met de volgende voorwaarden en beperkingen:

1. Wij bieden op onze website informatie aan onze bezoekers aan. Ondanks dat wij continu de informatie op onze website aanpassen kan het voorkomen dat de informatie op deze website onjuist of onvolledig is. Wij willen benadrukken dat www.alles-in1.com niet verantwoordelijk is voor de schade die voort kan vloeien uit de onjuiste of onvolledige informatie die op onze website te vinden is. Natuurlijk streven wij ernaar zo veel mogelijk juiste informatie op onze website te plaatsen.

2. Wijzigingen op deze website kunnen zonder aankondiging hiervan worden doorgezet. Zo kunnen wij per direct onze disclaimer of privacy beleid aanpassen als wij dit nodig achten. Natuurlijk dragen wij zorg voor de privacy van onze bezoekers en zullen we grote veranderingen in ons beleid aan u kenbaar maken zodat u wederom akkoord kunt gaan hiermee.

3. Op deze website staan verschillende links naar andere websites. Deze websites zijn veelal niet in het bezit van Myfind waardoor wij geen invloed hebben op het beheer van deze websites. Wij dragen daarom geen enkele verantwoordelijkheid voor de schade die u kunt ondervinden bij het bezoeken van de door ons aangeboden partnerlinks. Voor vragen en klachten betreffende deze websites verzoeken wij u daarom ook contact op te nemen met de webmaster van de betreffende website.

4. Door storing of alternatieve redenen is het mogelijk dat onze website soms tijdelijk niet of slecht bereikbaar is. Wij dragen zorg voor het foutloos functioneren van deze website, echter kunnen wij geen garantie bieden voor het continu en foutloos functioneren hiervan. Wij willen benadrukken dat wij niet aansprakelijk zijn voor eventuele schade die ontstaan is door het slecht of niet bereikbaar zijn van onze website.

Toepasselijk recht
Op deze internetsite en de Disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

Waarom Alles-in1.com

  • Altijd de goedkoopste prijs!
  • Bespaar op uw maandelijkse kosten
  • Gratis overstapservice

Informatie