Canal Digitaal

De laatste tijd kiezen mensen steeds meer voor het afsluiten van een alles in 1 pakket met internet, televisie en telefoonaansluiting. Niet alleen is het handiger voor de administratie om alles bij één aanbieder onder te brengen, het is ook nog eens veel goedkoper. Als je alles bij één aanbieder onderbrengt betaal je in verhouding minder premie dan wanneer je overal los een abonnement hebt afgesloten. Daarnaast zorgen alles in 1 pakketten ook voor overzicht, tenslotte weet je op deze manier precies waar je alles af hebt gesloten. Een van de grote aanbieders op het gebied van alles in 1 is Canal Digitaal. Vanaf begin 2011 kwam Canal Digitaal op de alles in 1 markt en maakte meteen een grote inhaalslag op de concurrentie. In de alles in 1 pakketten van Canal Digitaal zit zowel internet, televisie als een telefoonaansluiting. Het internet van Canal Digitaal maakt gebruik van een ADSL2+ en VDSL-lijn, hierdoor kunt u razendsnel het internet gebruiken, zowel draadloos als bedraad. Daarnaast staat Canal Digitaal ook bekend om zijn digitale televisie, door middel van een satelliet zorgt Canal Digitaal ervoor dat je kunt genieten van haarscherpe beelden.

Het was al langer mogelijk om een abonnement af te sluiten bij Canal Digitaal voor internet en het bellen, echter had de aanbieder voor 2011 nog geen alles in 1 pakket.  Eerder maakte Canal Digitaal gebruik van Online als internet provider waardoor de klanten steeds met twee partijen te maken hadden als ze een pakket aan gingen schaffen bij Canal Digitaal. Vanaf 2011 zijn deze twee losse partijen ook samengevoegd tot simpelweg Canal Digitaal waarbij de klant te maken heeft met maar één partij. Niet alleen is dit overzichtelijker voor de klant, de aanbieder kan hierdoor ook veel betere en directere klantenservice garanderen.

In tegenstelling tot de meeste andere aanbieders is het aansluiten van de schotel voor het ontvangen van de televisiezenders bij Canal Digitaal gratis. Met het standaard abonnement ontvangt u een snelheid van 20 MB per seconde. Over een tijdje zal de aanbieder dit verhogen naar 50 MB per seconde voor de standaard abonnementen.

Canal Digitaal staat bekend om zijn ruime aanbod in HD zenders, echter maakt deze zender op dit moment nog geen gebruik van interactieve televisie. Wel geeft de aanbieder aan op kort termijn interactieve televisie aan te gaan bieden aan hun klanten. Het is voor klanten wel mogelijk om tot die tijd de programma’s die via de zenders van Canal Digitaal worden uitgezonden op te nemen.

Waarom Alles-in1.com

  • Altijd de goedkoopste prijs!
  • Bespaar op uw maandelijkse kosten
  • Gratis overstapservice

Informatie