KPN

Een van de bekendere aanbieders van telefonie, internet en televisie in KPN. Gedurende een lange tijd stond KPN vooral bekend als aanbieder van telefoonabonnementen, de laatste jaren hebben ze zichzelf echter ontwikkeld tot een aanbieder van verschillende alles in 1 pakketten. Anders dan de meeste andere aanbieders heeft de klant bij KPN wel de keuze uit verschillende alles in 1 pakketten. Zo kan de klant kiezen tussen een instap alles in 1 pakket, een standaard alles in 1 pakket en een premium alles in 1 pakket. Op deze manier kan de klant bij KPN zelf het pakket samenstellen dat hij of zij nodig heeft. Door het aanbieden van grotere alles in 1 pakketten kunnen naast consumenten ook kleine en grote bedrijven terecht bij KPN voor telefoonabonnementen, televisie en internetaansluiting.

Alle pakketten van KPN maken gebruik van een draadloos modem dat gratis wordt geïnstalleerd bij de klant. De razendsnelle internetverbinding van KPN zorgt ervoor dat televisie kijken en het gebruik van het internet een en al genot is met een aansluiting van KPN. Als klant van KPN ontvang je gratis een ontvanger waarmee je meer dan 50 digitale televisiezenders kunt bekijken. KPN werkt daarnaast met het welbekende ‘interactieve televisie’ waardoor je snel programma’s stop kunt zetten en later kunt hervatten. Het voordeel van KPN als aanbieder is dat je altijd het pakket aan kunt passen naar je eigen wensen, tegen betaling van een klein bedrag heeft KPN veel nieuwe opties beschikbaar zoals draadloze televisie op meerdere televisies, meer digitale televisiezenders of een harddiskrecorder.

Telefoneren met KPN werkt per seconde, hierdoor betaal je niet meteen voor een minuut zodra je een gesprek start. Doordat je per seconde betaald kun je ook bij korte gesprekken de kosten laag houden als je een abonnement bij KPN hebt. Niet als voor particulieren zijn de lage telefoonkosten ideaal, ook voor bedrijven die regelmatig kortere en langere gesprekken moeten houden met klanten en leveranciers zijn de lage kosten van het telefoneren via KPN ideaal. Het starttarief voor het bellen naar een vast en mobiel nummer is tien eurocent per minuut, voor het bellen naar vaste telefoonnummers betaal je slechts 4 eurocent per minuut en voor het bellen naar mobiele nummers betaal je slechts €0,165 per minuut.

Waarom Alles-in1.com

  • Altijd de goedkoopste prijs!
  • Bespaar op uw maandelijkse kosten
  • Gratis overstapservice

Informatie