Online.nl

Online is een aanbieder die pas sinds korte tijd actief is met het aanbieden van alles in 1 pakketten. Online is pas sinds een korte tijd actief als aanbieder van telefoonabonnementen, televisie en internetaansluitingen, hierdoor richt dit bedrijf zich vooral op de wensen van de consument. Op dit moment heeft Online als een van de enige aanbieders drie verschillende soorten alles in 1 pakketten, hierdoor kunnen de klanten zelf kiezen welk pakket het best bij hun verbruik past om zo het teveel betalen voor het abonnement te voorkomen. Bij het standaard alles in 1 pakket van online ontvang je 41 digitale televisiezenders en daarnaast ontvang je €100 korting op de aanschaf van een harddiskrecorder. Deze harddiskrecorder dient voor het opnemen van programma’s van de televisie en het op pauze zetten en hervatten van een televisieprogramma of film op de televisie. In totaal kun je voor ruim 160 uur aan televisieprogramma’s en films op deze harddiskrecorder zetten waardoor je vrijwel nooit ruimte tekort komt voor het opnemen van een programma of film.

Naast het standaard pakket met 41 digitale televisiezenders en €100 korting op de aanschaf van een harddiskrecorder heeft online ook een HD alles in 1 pakket. Bij het alles in 1 HD pakket van online ontvang je maarliefst 400 zenders waarvan 25 zenders in HD kwaliteit worden uitgezonden. HD is de beste kwaliteit voor het ontvangen van televisieprogramma’s en films op dit moment waardoor je altijd kunt genieten van haarscherp beeld op je televisiescherm!

Naast internet en televisie biedt Online ook telefoonabonnementen aan, zo kun je voor een starttarief van €0,095 bellen naar vaste telefoonnummers en voor de daarop volgende minuten betaal je slechts €0,035 per minuut. Met deze lage prijzen is Online een van de goedkoopste aanbieders van telefoonverkeer in Nederland op dit moment. De lage prijs in combinatie met de goede klantenservice zorgt ervoor dat veel consumenten en bedrijven Online kiezen als provider. Bij Online heb je een internetsnelheid van 20 MB per seconde en de download snelheid bedraagt 1 MB per seconde. Daarnaast ontvang je bij het afsluiten van een alles in 1 abonnement bij Online ook gratis 1 GB online opslag.

Bij het afsluiten van een alles in 1 pakket bij Online ontvang je de eerste 6 maanden een korting op zelf samengestelde pakketten. Deze korting zorgt ervoor dat het abonnement in het eerste jaar en de daaropvolgende jaren zeer voordelig is.

Waarom Alles-in1.com

  • Altijd de goedkoopste prijs!
  • Bespaar op uw maandelijkse kosten
  • Gratis overstapservice

Informatie