Scarlet

Sinds korte tijd is Scarlet ook actief in het aanbieden van alles in 1 pakketten en ondertussen is Scarlet voor veel mensen een vertrouwd adres voor telefonie, internet en televisie. Als een van de enige heeft Scarlet een zeer uitgebreid alles in 1 pakket waarbij de klant naast televisie, telefonie en internet ook mobiel internet ontvangt. Daarnaast hanteert Scarlet een zeer voordelige korting wanneer je meerdere diensten afneemt waardoor je uiteindelijk heel goedkoop uit bent met een abonnement bij Scarlet.

Met een snelheid van 20 MB per seconde zorgt de internetverbinding van Scarlet ervoor dat klanten razendsnel kunnen surfen op het internet, maar ook razendsnel kunnen downloaden en uploaden. Wanneer je aan abonnement afsluit bij Scarlet ontvang je een ADSL2+ modem die je gedurende het abonnement mag gebruiken. Dit modem krijg je in bruikleen dus deze zal uiteindelijk weer terug moeten worden gegeven aan Scarlet bij het beƫindigen van het abonnement. Uiteindelijk kun je er ook voor kiezen dit modem van Scarlet te kopen zodat je deze na het abonnement niet terug hoeft te geven.

Met een abonnement van Scarlet heb je beschikking tot 23 verschillende digitale zenders. Naast deze 23 digitale zenders heb je ook de beschikking tot 19 radiozenders waardoor je naast het kijken van televisie ook kunt genieten van de vele verschillende radiozenders met een abonnement van Scarlet.

Naast internet en televisie is Scarlet ook een grote aanbieder van telefoonverkeer en mobiel internet. Als een van de enige aanbieders heeft Scarlet een compleet alles in 1 pakket met mobiel internet, normaal internet, telefoonverkeer en televisie met veel verschillende zenders. Als je met andere klanten van Scarlet belt betaal je maar 50 procent van het normaal te betalen bedrag voor het telefoneren. Wanneer je na een tijdje toch ervoor kiest over te stappen naar een andere aanbieder is het gewoon mogelijk om je eigen nummer te behouden en deze mee te nemen naar de volgende aanbieder. Naast telefoonverkeer via vaste telefoonlijnen kun je bij Scarlet ook een mobiele simkaart kopen waardoor je ook mobiel kun bellen via het telefoonnetwerk van deze aanbieder. Daarnaast kun je met deze simkaart ook gebruik maken van mobiel internet waaronder e-mail en het surfen via je browser.

Waarom Alles-in1.com

  • Altijd de goedkoopste prijs!
  • Bespaar op uw maandelijkse kosten
  • Gratis overstapservice

Informatie