Tele2

Het is algemeen bekend dat Tele2 een van de goedkoopste aanbieders is van telefoonverkeer, internet en televisie, echter waren ze in het verleden nog niet actief in het aanbieden van alles in 1 pakketten. Sinds korte tijd is Tele2 wel actief geworden in het aanbieden van zeer voordelige en uitgebreide alles in 1 pakketten. Tele2 staat naast de lage prijzen ook bekend om zijn goede kwaliteit. Bij het alles in 1 pakket van Tele2 kun je daarom genieten van razendsnel internet, lage beltarieven en haarscherpe televisie. Het voordeel van een abonnement bij Tele2 is dat het basis abonnement heel makkelijk en goedkoop uit te breiden valt. Voor een kleine prijs kun je bij een abonnement van Tele2 namelijk extra opties zoals extra televisiezenders, nog snellere internetverbinding of bedrijfsabonnementen voor telefonie afsluiten.

Tele2 is door de lage prijzen en goede kwaliteit niet alleen geschikt voor consumenten, ook bedrijven kiezen veelal voor Tele2 door de stabiele internet- en telefonieverbindingen. Daarnaast staat Tele2 ook bekend om zijn goede klantenservice die 24 uur per dag beschikbaar is om eventuele problemen op te lossen. Op deze manier weet je als consument en als bedrijf zeker dat je nooit zonder televisie, internet en telefoonverbinding zit.

Bij het alles in 1 pakket van Tele2 ontvang je meer dan 70 televisiezenders waarvan een deel radiozenders zijn. Daarnaast ontvang je ook een interactieve TV gids die je op elk moment kunt bekijken. Tele2 maakt ook gebruik van een zogenoemde Videotheek waarin je meer dan 500 series en films direct kunt bekijken zonder extra kosten. Deze series en films worden elke week vernieuwd waardoor je elke week kunt genieten van 500 nieuwe series en films in de videotheek van Tele2. Van deze aanbieder ontvang je een digitale decoder bij het afsluiten van een abonnement, hier zijn verder geen kosten aan verbonden. Voor enkele euro’s extra per maand heb je de keuze uit veel andere opties die Tele2 aanbiedt zoals het opnemen van series en films in HD kwaliteit.

Met een internetverbinding van Tele2 kun je genieten van razendsnel internet, zo kan de snelheid oplopen tot 20 MB per seconde. Daarnaast heb je bij Tele2 niet te maken met een datalimiet, deze staat bij Tele2 namelijk op ongelimiteerd waardoor je zowel overdag als ’s nachts zoveel gebruik kunt maken van het abonnement als je wilt. Met een draadloos modem van Tele2, die je tevens ook gratis ontvangt, is het mogelijk om door het hele huis razendsnel draadloos internet te ontvangen.

Het telefoneren met andere klanten van Tele2 is geheel gratis, voor het telefoneren met andere nummers hanteert deze aanbieder een zeer voordeliger tarief. Wanneer je na een tijdje toch over wilt stappen naar een andere provider kun je kosteloos je nummer behouden.

Waarom Alles-in1.com

  • Altijd de goedkoopste prijs!
  • Bespaar op uw maandelijkse kosten
  • Gratis overstapservice

Informatie