Telfort

Telfort staat al jaren bekend als zeer betrouwbare aanbieder van mobiele en vast telefoonverkeer, internetaansluiting en televisie. Sinds korte sinds is Telfort ook actief in het aanbieden van alles in 1 pakketten en ondertussen heeft het bedrijf al duizenden consumenten en bedrijven weten te overtuigen om een alles in 1 abonnement af te sluiten bij Telfort. Het internet van Telfort is als beste getest door de consumentenbond, niet alleen de snelheid van het internet is hierbij meegerekend, ook de klantenservice van Telfort op het gebied van internet, telefonie en telvisie is meegerekend in de test van de consumentenbond. Met een snelheid van 30 MB per seconde is de internetverbinding van Telfort een van de snelste op de huidige Nederlandse markt. Klanten van Telfort kunnen hierdoor genieten van razendsnel internet, maar ook downloaden en uploaden is een en al genot van de razendsnelle internetverbinding van Telfort.

Oorspronkelijk is Telfort vooral bekend geworden door het aanbieden van mobiel en vast telefoonverkeer, maar ook door het aanbieden van goedkoop mobiel internet heeft Telfort veel bekendheid vergaard. Met het alles in 1 pakket van Telfort kun je nog steeds genieten van het voordelige tarief voor het bellen naar vaste en mobiele nummers. Daarnaast valt het alles in 1 pakket van Telfort ook verder uit te breiden waardoor je er ook voor kunt kiezen mobiel internet bij het huidige alles in 1 abonnement te nemen. Het is bij Telfort mogelijk om je huidige alles in 1 abonnement voor een klein bedrag extra per maand uit te breiden, zo kun je ervoor kiezen om extra draadloze verbindingssets aan te schaffen voor één of twee televisies, digitale televisieprogramma’s en films op te nemen, maar ook extra internetsnelheid tot wel 50 MB per seconde is mogelijk naast het huidige abonnement. De snellere 50 MB internetverbinding is niet in elk gebied mogelijk, neem voor het kijken of het snellere 50 MB internet op jouw adres mogelijk is contact op met Telfort.

Naast de voordelige tarieven en de goede kwaliteit staat Telfort ook bekend om zijn goede klantenservice. In het verleden in Telfort bij verschillende tests op het gebied van klantvriendelijkheid het best naar buiten gekomen. Voor vragen kun je altijd terecht bij de helpdesk van Telfort, deze enthousiaste medewerkers helpen graag bij het beantwoorden van vragen en het oplossen van eventuele problemen. Bij Telfort kun je nog steeds duidelijk zien dat ze echt moeite willen doen om de klanten tevreden te houden. In combinatie met de goede kwaliteit en de lage prijs kiezen daarom veel mensen dagelijks voor een alles in 1 abonnement van Telfort.

Waarom Alles-in1.com

  • Altijd de goedkoopste prijs!
  • Bespaar op uw maandelijkse kosten
  • Gratis overstapservice

Informatie