UPC

Een van de grotere en bekendere aanbieders van alles in 1 pakketten is UPC. Bij UPC is het mogelijk om voor een zeer voordelig tarief gebruik te maken van telefonie, internet en televisie. Het klantenbestand van UPC is in korte tijd gigantisch gegroeid door het razendsnelle internet, de haarscherpe digitale televisie en de zeer voordelige tarieven voor het telefoneren naar vaste en mobiele nummers. UPC maakt als een van de enige aanbieders echt waar wat ze aanbieden, de beloofde internetsnelheid van UPC wordt ook echt gehaald en de televisiezenders zoals deze worden aangeboden door UPC worden ook daadwerkelijk ontvangen door de klanten.

Het alles in 1 pakket van UPC is niet alleen ideaal voor consumenten, veel bedrijven kiezen ervoor hun internet, televisie en telefonie onder te brengen bij UPC. UPC heeft namelijk 4 verschillende alles in 1 pakketten waardoor ook bedrijven kunnen genieten van de voordelige tarieven van UPC. UPC heeft op dit moment de volgende pakketten: Alles in 1 voordeelpakket met 60 MB per seconde internetsnelheid (razendsnel en ideaal voor grote bedrijven),  een alles in 1 voordeelpakket met normale snelle internetsnelheid (ideaal voor consumenten die het internet gebruiken voor surfen en downloaden), het alles in 1 Horizon TV pakket met 30 MB per seconde internetsnelheid en het alles in 1 horizon TV met 60 MB per seconde internetverbinding. UPC is uniek in het aanbieden van internet met zulke hoge snelheden, daarom kiezen veel grote bedrijven ook voor een internetverbinding van UPC. De snelheid van het internet van UPC is stabiel en betrouwbaar waardoor je nooit zonder internet komt te zitten.

Het standaard alles in 1 pakket van UPC heeft een internetsnelheid van 25 MB per seconde waarmee je gebruik kunt maken van razendsnel internet en haarscherpe beelden ontvangt op de televisie. Het bellen met een alles in 1 abonnement van UPC kan al vanaf 4 eurocent per seconde. De alles in 1 abonnementen zijn geheel uit te breiden naar wens van de klant. Voor een klein bedrag extra per maand kun je ervoor kiezen de internetsnelheid te verhogen, onbeperkt te bellen of HD televisie op te kunnen nemen. Als een van de enige aanbieders heeft UPC ook een assortiment genaamd ‘on demand’ waarbij je direct programma’s en films kunt bekijken vanuit de videotheek. Door middel van de goede overstapservice kun je snel jouw alles in 1 pakket van een andere provider verhuizen naar UPC.

Waarom Alles-in1.com

  • Altijd de goedkoopste prijs!
  • Bespaar op uw maandelijkse kosten
  • Gratis overstapservice

Informatie