Ziggo

Ziggo is pas sinds korte tijd actief als aanbieder van internet, televisie en telefoonverkeer. Vandaag de dag is deze aanbieder al niet meer weg te denken als aanbieder van kwalitatief uitstekende alles in een pakketten. Ziggo heeft binnen korte tijd veel klanten voor zich weten te winnen door het aanbieden van uitstekende alles in 1 pakketten tegen een voordelige prijs. Als een van de enige aanbieders maakt Ziggo ook echt waar wat ze verkopen. De internetsnelheden worden voor minimaal 80% gehaald, terwijl dit bij de meeste andere providers onder de 50% ligt. Natuurlijk is het afhankelijk van het gebied waarin je woont of de aangeboden snelheid van Ziggo ook echt haalbaar is voor jouw omgeving. Het internet dat door Ziggo wordt aangeboden is een stuk sneller dan de standaard ADSL verbinding die de meeste andere aanbieders gebruiken. In het standaard abonnement ontvangen de klanten van deze aanbieder veel analoge televisiezenders. Tegen een klein bedrag extra per maand is het ook mogelijk om een digitale ontvanger van Ziggo te ontvangen waardoor je HD televisiezenders kunt ontvangen en op kunt nemen. De HD kwaliteit van Ziggo zorgt ervoor dat je kunt genieten van haarscherp beeld op je televisie!

Ziggo maakt ook gebruik van interactieve televisie, met deze interactieve televisie kun je op elk moment de gemiste televisieprogramma’s en films terugkijken. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf programma’s en films op te nemen met de interactieve televisie van deze aanbieder. Hierdoor hoef je nooit je lievelingsprogramma’s en films te missen!

In de alles in 1 abonnementen van Ziggo zit naast televisie en internet ook bellen. Het bellen met andere klanten van Ziggo is helemaal gratis, voor het telefoneren naar andere vaste nummers kan bij deze aanbieder voor een starttarief van maar 7,5 cent. Na dit starttarief zijn de kosten voor elke extra minuut 3 eurocent. Wanneer je over wilt stappen naar Ziggo is het behouden van je oude nummer geen probleem. Met de overstapservice van Ziggo ben je binnen korte tijd overgestapt naar deze nieuwe aanbieder.

Ziggo staat niet alleen bekend om kwaliteit en het daadwerkelijk nakomen van de afspraken, het bedrijf staat ook bekend om zijn goede klantenservice en de vaste lage prijzen. Als we naar de verhouding tussen prijs en kwaliteit kijken komt Ziggo als één van de beste aanbieders uit de test.

Waarom Alles-in1.com

  • Altijd de goedkoopste prijs!
  • Bespaar op uw maandelijkse kosten
  • Gratis overstapservice

Informatie