Wat is een alles in 1 pakket

Veel mensen weten niet wat een alles in 1 pakket is, veel van deze mensen blijven daarom teveel betaal bij de huidige aanbieders van televisiezenders, internetverbindingen en bellen. Een alles in 1 pakket is simpelweg een samenvoeging van alle digitale gemakken. In een alles in 1 pakket zit standaard televisie, internet en bellen. Sommige aanbieders hebben naast televisie, internet en bellen ook mobiel internet in het alles in 1 pakket zitten.

Bij bijna elke aanbieder is het mogelijk om het basis pakket naar eigen wensen uit te breiden. Voor een klein bedrag extra per maand bieden de aanbieders verschillende nieuwe opties aan. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de internetsnelheid omhoog te laten halen, meer televisiezenders te ontvangen, HD televisiezenders ontvangen of gratis telefoneren naar vaste nummers.

Het voordeel van een alles in 1 pakket is dat je alles bij één aanbieder hebt lopen. Op deze manier is het heel makkelijk om alles te verwerken in de administratie waardoor je duidelijk overzicht hebt. Daarnaast is het afsluiten van een alles in 1 pakket ook een stuk goedkoper dan wanneer je de verschillende zaken zoals televisie, internet en telefoonverkeer bij verschillende aanbieders hebt lopen.

 

 

 

De meeste alles in 1 pakket aanbieders hanteren een gratis overstapregeling. Als je op dit moment nog geen alles in 1 pakket hebt gesloten kun je met deze gratis overstapregeling gemakkelijk een alles in 1 pakket afsluiten. Bij vrijwel elke aanbieder is het mogelijk om je oude telefoonnummer mee te verhuizen naar een nieuwe aanbieder waardoor je niet te maken hebt met nummerverlies bij het overstappen.

Waarom Alles-in1.com

  • Altijd de goedkoopste prijs!
  • Bespaar op uw maandelijkse kosten
  • Gratis overstapservice

Informatie